Szórakozás

Kulcsár Edináék másodfokon is pert nyertek Tibi atya ellen

Kétrendbeli becsületsértés vétsége miatt ítélték el a blogoldal szerkesztőjét.

Évek óta tart a harc Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti, valamint a Tibi atya elnevezésű blogoldal szerkesztője között, miután utóbbi erős kritikát fogalmazott meg a házaspárral és gyereknevelési elveikkel szemben. Kulcsárék pert indítottak az ügyben és elsőfokon nyertek is, amit „Tibi atya” nem fogadott el.

A bíróság azonban másodfokon is Kulcsár Edináéknak adott igazat, így a blogoldal adminját kétrendbeli becsületsértés vétsége miatt, 1 év időtartamra próbára bocsátották. Az ítéletről Szabó András Csuti számolt be közösségi oldalán.

Másodfokon is nekünk adott igazat a bíróság a Tibi atya elleni perben! Két rendbeli becsületsértés vádjában találták újra bűnösnek a vádlottat, mert a becsületünket és emberi méltóságunkat mélyen sértő módon nyilvánult meg több alkalommal! Kicsit olyan, mint egy őrült rajongó, csak ő nem jön, nem követ, ellenben lassan minden irományába belefogalmaz minket! 🤦🏽‍♂️😅 Bízom benne, hogy a hazudozásainak is vége ezzel, de ezzel nem nyugtatom magam, hiszen sajnos erre nagy az igény itthon… 🤮🤮🤮 mindenesetre ez az ítélet sokaknak remény lehet! Nem kell eltűrnöd mindent!

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik