Szórakozás

Újra összeházasodott a feleségével a lottónyertes, aki milliárdokat herdált el

A szemétszállító őrült összeget nyert a kétezres évek elején – aztán jöttek az orgiák.

Ismét reflektorfénybe került az a brit lottónyertes, akinek közel 20 évvel ezelőtt változott meg az élete. Először.

Michael Carroll 2002-ben, 19 éves korában köztisztasági dolgozó volt – szemétszállítással foglalkozott –, amikor nyert a lottón. Nem keveset:

9,7 millió font (mai értéken több mint 4 milliárd forint) ütötte a markát.

A brit férfival sokat foglalkozott a sajtó, főleg, miután kiderült: sok lottónyerteshez hasonlóan ő sem tudta feldolgozni a helyzetet, hogy hirtelen jelentős vagyonra tett szert, és sikerült elherdálnia az őrületes összeget.

Carroll a meggazdagodása után őrült bulikat szervezett öt hálószobás norfolki kastélyában. Szexpartikat, ahogy ő mondta akkoriban, ókori római típusú orgiákat rendeztek; volt idő, amikor azzal hencegett, hogy négyezer nővel feküdt le. Barátait Barbadosra, Jamaicára vitte nyaralni.

Ahogy akkori felesége, Sandra Aiken mondja, a férfi azt hitte magáról, hogy „nagy szám” lett, attól, hogy sok pénzhez jutott. Prostituáltakkal és „lógósokkal” vette körül magát – és ez természetesen elég hamar véget vetett a házasságuknak. Michael Carrollnak abban az időben több mint 30 bírósági ügye volt, háromszor ítélték letöltendő börtönbüntetésre. 2012-ig, azaz 10 év alatt az összes pénzét elköltötte italra, drogokra, prostituáltakra.

A vagyon elherdálása után Skóciába költözött, ahol bányász lett, és dolgozott egy kekszgyárban és egy vágóhídon is.

A férfi most 38 éves, és ahogy egy barátja a Daily Recordnak elmondta: Mickey lenyugodott, szerényen él, keményen dolgozik. Az egykori lottónyertes most azzal került ismét a hírekbe, hogy korábbi feleségével ismét egymásra találtak. Úgy döntöttek, adnak maguknak egy második esélyt. Visszafogott esküvőt tartottak, csendes életre rendezkednek be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik