Szórakozás

Hónapokon át molesztálta egy 31 éves tanárnő 14 éves diákját az autójában

MIAMI DADE CORRECTIONS AND REHABILITATION
MIAMI DADE CORRECTIONS AND REHABILITATION
A floridai nő akkor bukott le, amikor a fiú nővére megnézte öccse telefonját, és abban erotikus fényképeket talált.

Letartóztattak egy 31 éves tanárnőt az amerikai Floridában, miután kiderült, hogy hónapokon át molesztálta egyik 14 éves diákját – jelentette a helyi sajtó. Brittiny Mopez-Murray ellen több vádpontban indítottak eljárást, köztük molesztálás és 16 év alatti gyermekkel folytatott szexuális cselekmény miatt.

A házas drámatanárnő négy éve dolgozott pedagógusként, és 2017-ben az év legjobb kezdő tanár címét is elnyerte az iskolájában, és egészen mostanáig egyetlen egy panasz sem érkezett rá.

A rendőrség közlése szerint a nő augusztusban lépett kapcsolatba a meg nem nevezett diákkal, és azóta több alkalommal is szexelt vele az autójában, több esetben is üzletek parkolójában. A nő a hétvégén bukott le. A hatóságok közlése szerint a fiú nővérének gyanús lett a fiú mobilozása, és megszerezte a fiú telefonját, amin erotikus üzeneteket és fotókat talált, amit a tanárnő és a fiú küldött egymásnak.

Ezt megmutatta az apjának, aki látta, hogy a tanárnő olyan fotókat küldött magáról, amint láthatóak voltak a mellei és a nemi szerve. A rendőrség közlése szerint olyan üzenetváltásokat is találtak, amikben arról beszéltek, hogy „mennyire élvezték a közös szexet”.

A tanárnő nem tett vallomást a rendőröknek, letartóztatása után letette a 185 ezer dolláros óvadékot, és szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vádak ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik