Élet-Stílus

Le akarta vágni a nemi szervét egy 15 éves brit fiú, hogy 25 éves tanárnője ne molesztálhassa többet

Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a bíróság egy brit tanárnőt, aki 25 évesen, egy két éven át tartó, elnyomó szexuális kapcsolatot kezdeményezett egy akkor 15 éves diákjával. Az áldozat a bíróságon elmondta, végső elkeseredésében meg akarta csonkítani magát, hátha akkor már nem lesz annyira vonzó a tanárnő számára, és békén hagyja.

Az áldozat elmondta, hogy az egész 2017-ben kezdődött, amikor a nála tíz évvel idősebb Fay Mcrobbie egy napon, játék közben hirtelen megcsókolta őt. A fiú nem tudta hová tenni a dolgot, korábban nem igazán érdekelték még a lányok – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A csókból egy két éven tartó, elnyomó kapcsolat lett, amiből az áldozat hiába próbált, nem tudott szabadulni. A fiú azt mondja, akkor még nem állt készen egy szexuális kapcsolatra, ezért az első alkalom után mocskosnak érezte magát, nem tudott tükörbe nézni. A súlyos titok miatt eltávolodott a családjától, a barátaitól és önmagától is, depressziós lett. Abban az egyben bízott, hogy amikor 2019-ben főiskolára megy, végre maga mögött tudhatja majd a rémálmot, Mcrobbie azonban közös jövőt tervezett. Amikor a tanárnő megtudta, hogy az áldozatának lett egy korban hozzáillő barátnője, öngyilkossággal fenyegetőzött, és mindent megtett azért a tönkre tegye a kapcsolatot

Végső elkeseredésében a fiú már az öncsonkítást tervezgette. A legmélyebb ponton aztán a fiú mindent elmesélt a munkaadójának, aki az ő engedélyével feljelentette Mcrobbie-t a rendőrségen. A nő először semmit sem mondott a nyomozóknak, de később elismerte, hogy szexuális viszonyt kezdett a fiúval.

Mcrobbie ügyvédje a tárgyaláson azt mondta, a tanárnő nem tudta felmérni a tettei súlyát. Bár tudta, hogy amit tesz az rossz, hitt benne, hogy valódi szerelmi viszony van közte és az áldozata között. A bíróság két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a tanárnőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik