Szórakozás

Gáspár Evelin: Mindig próbálok normális, dolgozó nőként gondolkodni

Liluland
Liluland
Nem szereti költeni a pénzét sminkre és műszempillára.

Lilu sminkelős műsorának legutóbbi vendége Gáspár Evelin volt, annak ellenére, hogy nagyon ritkán sminkeli magát. Bulik vagy események alkalmával ugyan elmegy egy profihoz, de a hétköznapokban szinte semmit sem ken magára és így is elégedett azzal, amit a tükörben lát. Ráadásul pénzkidobásnak tartja, hogy sminkre költsön.

Gondolom, sokan azzal fognak támadni, hogy mennyire igénytelen nő vagyok, hogy nem használok kenceficéket

– kezdte Gáspár Evelin, majd hosszasan részletezte, hogy milyen sokba kerül, hogy valaki úgy nézzen ki, mint az Instavilág tökéletes női.

A műpilláról annyit, hogy nagyon nagy trend lett. Akinek van kéthetente felesleges másfél-két órája, meg felesleges 10-20 ezer forintja, az csinálja. Nőnek lenni, meg ezekre a dolgokra figyelni nem kevés pénz. Egy átlagos nő, aki nyolc órában dolgozik, nem feltétlenül teheti meg, hogy kéthetente elmenjen a pilláshoz, körmöztessen, mellé vegye meg a kozmetikumokat, menjen el edzeni. Ez irreálisan sok és ebbe nem gondolnak sokan bele. Én mindig próbálok normális, dolgozó nőként gondolkodni ezekről is, mert azért ezt valakinek ki is kell fizetni. Nem mindneki celeb, hogy odamegyek, posztolok kettőt és ingyen van.

Kapcsolódó
Gáspár Evelin: Szerintem sokat tettünk a cigányságért
Például a Győzike show-val is, állítja a celeb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik