Szórakozás

Gáspár Evelin: Szerintem sokat tettünk a cigányságért

ZSHOW Time
ZSHOW Time
Például a Győzike show-val is, állítja a celeb.

A Blikknek adott interjút Gáspár Evelin, aki a többi között arról is beszélt, hogy sok kommentelővel továbbra sem tud mit kezdeni a közösségi médiás oldalain, ugyanis a gyűlölködés nála igen magas méreteket ölt.

Sok kommentben azt írják: buta, bunkó, csúnya és büdös cigány vagyok. Elkeserít, hogy még mindig itt tartunk, embereknek arra van ­idejük és energiájuk, hogy ocs­mány­ko­dó hozzászólásokat írogassanak nekem.

Arról is mesélt, hogy a Győzike show szerinte sokat segített a cigányság megítélése kapcsán:

Szerintem abszolút átbillent a mérleg a cigányság megítélése kapcsán a show után. Látták az emberek, hogy rendesek vagyunk, a szülők dolgoznak, a gyerek iskolába jár, rendben van tartva az otthonunk, nem lopni járunk. Szerintem sokat tettünk a cigányságért, nem érdekel, mit gondolnak rólunk. Mi romungró cigányok vagyunk, de a magyarokkal jobban megértem magam. Persze ettől még azonosulok a cigányságommal, és büszke vagyok, hogy összetartó, vendégszerető hagyományokkal bíró, tradicionális családba születtem. A szüleim 28 éve vannak együtt jóban és rosszban, a magyarok meg rögtön válnak, ha gond van. Tetszik ez a kultúra és a hagyomány. 27 évesen még szingli vagyok, ami romáknál ritka, de a húgom, Virág elsőre megtalálta azt a fiút, akivel szeretné leélni az életét.

A celeblét nehézségeit is érintette:

Ha nem hívnak szerepelni, az azt jelenti, nem vagyok érdekes. Sokszor hónapokig nem szólal meg a telefon, és nem jó érzés otthon várni, mert anyagilag és érzelmileg is padlóra tudja tenni az embert. Sok híresség nem beszél erről, pedig ha nincs munka, akkor pénz sincs. Egy-egy forgatásért százezres nagyságrendű gázsi jár, ami hamar elfogy. Mondjuk a közösségi oldalon is aktív vagyok, abból megélek, de ha nem erre használnám, biztosan nem osztanék meg ennyi mindent magamról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik