Szórakozás

Kínos felfedezést tett férje nyaralási videóján, amikor megnézte a „róla készült” felvételt

TikTok/thiccfila
TikTok/thiccfila

Milliós nézettséget ért el a TikTokon egy amerikai nő, aki közzétette családja egyik nyaralási videóját, amit a férje készített róla egy floridai strandon. Legalábbis azt hitte, hogy róla készítette.

A felvételen egy strandot lehet látni, egy móló aljával, és fürdőző emberekkel, valamint a feleséggel, aki éppen a vízben van. A nő észreveszi, hogy a férje videózik, ezért gondolta, hogy közelebb megy hozzá, hogy jobban lehessen látni, és még pózolt is neki.

Gondoltam pár pózzal kedveskedem neki, mert azt hittem, én vagyok a főszereplő.

Aztán megnézte a felvételt. Ami alapján pont úgy tűnik, hogy nem is ő volt a lényeg, és férje inkább a mögötte a tengerben fürdőző bikinis nőt videózta le éppen. Ezt erősíti, hogy amikor kiment a neje a képből, gyorsan visszafordította a telefont a bikinis fürdőzőre.

@thicctok5280 #married #men #husbands #dadsoftiktok #momsoftiktok #florida #maincharacter ♬ Paradise - Bazzi

A LADBible cikke szerint kommentelők serege kelt a feleség védelmére, elítélve a férje tettét. A feleség ezt látva kijelentette, hogy csak viccelődött, férje őt videózta, és a nő csak véletlenül volt a háttérben, hozzátéve, hogy „nagyon is szeret engem”. Azonban voltak, akiket ez nem győzött meg: ők a videó végére koncentráltak, amikor a kamerát visszafordította a háttérben látható nőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik