Szórakozás

Óvatosan a szemöldökfestéssel: ha túl hosszú ideig tart, ilyen lesz az eredménye

Egy fiatal nő véletlenül túl hosszú ideig hagyta rajta a festéket a szemöldökén, aztán megmutatta a TikTokon, hogy miért ne kövesse senki a példáját.

Mindenkivel előfordulnak szépségápolási bakik, ahogy arra a TikTok videói is számos példát szolgáltatnak. Egy Libby Anderson nevű felhasználó azonban most nagyon magasra tette a lécet, pedig eredetileg csak be akarta festeni a szemöldökét, szeptember közepén feltöltött eddigi legutolsó bejegyzésé ugyanis megmutatta, milyen az, amikor az ember biztosra akar menni a szemöldökfestésben, ezért túl sokáig hagyja fenn a festéket, és a telefonja kijelzőjén szembesül a végeredménnyel.

Azzal, hogy a túl sokáig fennhagyott festéket nem olyan egyszerű leszedni, ezért az egészet jobb a profikra bízni.

@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long💖oh no indeed

♬ Oh No - Kreepa

A problémát azonban nem csak az okozta, hogy a fiatal nő túl sokáig hagyta fönn a festéket, hanem az is, hogy a festéssel együtt felfelé fésülte a szálakat, így a festék a bőrén is hatalmas foltokat hagyott.

A kétségbeesett súrolást megörökítő videóra azonban számtalan komment érkezett olyan nőktől, akik már maguk is elkövették ugyanezt a hibát, szóval az is lehet, hogy a fiatal nőnek nem kellett hetekig festékfoltos homlokkal léteznie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik