Szórakozás

Vad videón, ahogy kukával fog be egy aligátort egy floridai apuka

Hősként ünnepelnek Floridában egy 26 éves férfit, aki elképesztően bátor módszerrel fogott be egy aligátort, amikor az megjelent a Mount Dora városában található otthona előtt. Az amerikai hadsereg egykori katonája ugyanis egy szemeteskukával ment rá a vad ragadozóra, és végül sikerült is „kidobnia”.

Az esetről készült videó hatalmas sikert aratott a közösségi oldalakon: csak a Twitteren tízmilliószor nézték meg, egy nap alatt.

Eugene Bozzi a New York Post című lapnak elmondta, hogy a garázsában volt, amikor a kislánya közölte vele, hogy „egy nagy aligátort rám vicsorított”. Először azt hitte, hogy biztosan csak egy gyerekaligátorról van szó – mondta el a USA Today című lapnak. Aztán látta, hogy „nagyobb, mint én”.

Csak arra tudtam gondolni, hogy megvédjem a gyerekeimet, és a többi gyereket

– mondta el a veterán, hozzátéve, hogy „bekapcsoltak a katonai ösztöneim”. A Postnak elmondta, hogy sokat nézi az Animal Planet ismeretterjesztő csatornát, és azért választotta a kukát, mert az elég nagy ahhoz, hogy az aligátor azt higgye, hogy annak teteje egy nagy száj, és megijedjen. A WESH floridai televíziónak elmondta, hogy nem ismeri az aligátorbefogás menetét, ezért

a saját módszeremmel csináltam.

Végül sikerült is elérnie, hogy a ragadozó bemenjen az oldalára döntött kukába, majd rácsapta a fedelet. Ekkor az erősen küzdő aligátort tartalmazó kukát talpára állította, majd odatolta egy közeli tóhoz, ahol szabadon engedte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik