Szórakozás

Egy látogató sietett a gondozó segítségére, akit elkapott egy aligátor

Hányan tették volna meg még ezt?

Nehéz megítélni, mekkora baj kerekedhetett volna igazán, mindenesetre a nap hősét köszöntötte egy Donnie Wiseman nevű férfi személyében egy utahi állatkert személyzete és látogatói az elmúlt héten.

A Ladbible azt írja, a férfi szintén látogatóként volt jelen az állatkertben, mégis főszereplővé lépett elő, amikor az egyik aligátor elkapta a gondozója karját. A meg nem nevezett alkalmazott feladata a hüllők etetése volt, valamint ő közreműködik a különböző mutatványok prezentálásánál, amivel a látogatókat szokták szórakoztatni, most azonban komoly baj történt.

Az esetről készült videón látszik, hogy a gondozó az állat szája körül matat, amikor a fogak hirtelen a karjára záródnak, az aligátor pedig rángatni kezdi a nőt, mindezt a jelenlévő gyerekek szeme láttára. Wisemann gyorsan kapcsolt és a nő segítségére sietett, beugrott mellé a vízbe és addig küzdött az állattal, míg az el nem engedte a gondozót. Utána aztán őt is sikeresen kimentették.

Az állatkert később közleményt adott ki, amelyben a bátor látogatót méltatják, kiemelve, hogy egy ilyen helyzetben valójában az lett volna a normális, ha biztonságba húzódik, ő mégis a nő segítségére sietett. Az esettel kapcsolatban megszólalt a gondozó is, akit a történtek után azonnal kórházba szállítottak és a szakszerű ellátásnak köszönhetően nem lesz maradandó baja sem.

A nő elmondta, nem képes szavakba önteni, hogy mennyire hálás a segítségére siető férfinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik