Martin Deja / GettyImages
Szórakozás

Túltolta a szerepét: lábon szúrt a vidámparki szellemház színésze egy 11 éves gyereket

Túlságosan is valódi volt a rémület a „Pokol Hét Tornáca” nevű amerikai vidámparki attrakcióban.

Egy kellemes kis ijesztgetésre vágyott, de a vártnál sokkal valódibb rémületben volt része egy 11 éves gyereknek az amerikai Ohio állam egyik vidámparkjában, amikor meglátogatta a „Pokol Hét Tornáca” nevű szellemkastélyt. Az egyik ott dolgozó színész ugyanis a megszokott gumikés helyett egy valódi kést lóbálva ijesztgette a vendégeket, és sikerült vele lábon szúrnia a fiút – jelentette a helyi sajtó.

A gyerek anyja a Washington Postnak elmondta, hogy fia, Frank a nővéreivel és a család barátaival ment ki a szellemtanyára, ahol öt helyszínen – mint például a katakomba, a temető vagy a hentesbolt – várják a rémületre vágyó látogatókat. A csoport éppen az egyikhez igyekezett, amikor odament hozzájuk az egyik ott dolgozó színész, a 22 éves Christopher Pogozelski, hogy megijessze őket.

Az anya elmondása szerint a késsel fenyegetőző színész előadása közben fia közölte vele:

Nem félek tőled, a késed nem is valódi.

A színész erre közölte, hogy de bizonya az nagyon is valódi, majd a fiú lába előtt a földet kezdte el döfködni vele, és végül az egyik döfésnél beleszúrta a kést a gyerek lábfejébe, megvágva a fiú nagylábujját. A sebet még a helyszínen ellátták, és a fiú folytatta a hely bejárását.

Pogozelski ellen a Post cikke szerint gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával indítottak eljárást. A színész a rendőrség közlése szerint elismerte, hogy „nem volt a legjobb ötlet valódi kést használni”.

A hely tulajdonosa a helyi sajtónak elmondta, hogy a náluk dolgozó színészek csak kellékkéseket használhatnának, de Pogozelski valamiért aznap a saját, valódi kését vitte be a helyre, hogy azzal ijesztgesse a látogatókat.

Ajánlott videó