Szórakozás

Survivor: Járai Máté úgy érzi, Zsófi már a jelenlétével megkeseríti az ő játékát

rtl klub
rtl klub
Teljesen kifakadt a színész a tengerparton.

A Survivor legutóbbi adásában játékot rendeztek, amelynek győztese Kabát Peti lett: jutalma, hogy hazatelefonálhat valamelyik szerettének. Ám az exfocista dönthet úgy is, hogy átruházza valakire a nyereményét. Zsófi már az egész játék alatt azt hangoztatta, szeretne nyerni, hogy az édesapjával beszélhessen, Járai Máté pedig feleségével, Kírával akart telefonálni.

Miután Kabát győzőtt, Zsófi könnyezve elmondta, csalódott kicsit, de ha nyert volna, valószínűleg akkor is átadja Járainak a lehetőséget, mert szerinte a színésznek van a legnagyobb szüksége arra, hogy beszéljen a feleségével.

Járait ez nem különösebben érdekelte, két perc múlva már Rózsával beszélte ki Zsófit:

Most láttam meg a Zsófi igazi énjét, hogy ő milyen gonosz. Soha, senki társaságában nem éreztem magam olyan rosszul, mint ezzel a nővel. Az egész játékomat tönkreteszi, az egész ittlétemet megkeseríti. Nem bírok ránézni, azt látom, hogy mindenkire megsértődik, provokál, haragszik a világra. És olyan gonosz… nem kétlem, hogy ő beszélni akar az apukájával, de ha van valami, ami nem róla szól, akkor kussoljon. Nyilván azt akarja, hogy a Peti nekiadja a lehetőséget, neki minden kell. Én nem vártam volna, hogy a Zsófi nekem adja, ne is adja, hanem pofa be, elvesztetted a játékot, kész. Mindig olyan joviálisan beszél, hogy ő Szent Szűz Mária maga… ezzel a külsővel ráadásul. El kéne döntenie, mi akar lenni: Playmate nyuszi a címlapokról, esetleg vad dög… ettől a mai játéktól behánytam konkrétan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik