Szórakozás

Tereskova beborozott, miután megtudta, hogy terhes

Halálfélelme volt, nem gondolta, hogy 50 évesen összejöhet.

Nemrég számoltunk be róla, hogy a januárban 50. életévét betöltő Nagy Kriszta Tereskova gyereket vár. A művész egyébként néhány hete a közösségi oldalára posztolta a hírt, így tudatta a dolgot az apával, miután számára is kiderült a dolog. Tereskova most a Reggeliben mesélt a terhességről és többek között azt is elmondta, hogy mit érez most és párjával hogyan sikerült összehozniuk a babát.

Kapcsolódó
Tereskova 50 évesen anya lesz
Őt lepte meg a legjobban a hír.

Halálfélelem, teljes rémület, mert régóta úgy definiáltam magamat, hogy én nem vagyok alkalmas erre. Az volt, hogy rábeszéltem őt, hogy játsszuk azt, hogy akkor ma nem védekezünk és mondja a szemembe, hogy kisbabát szeretnék tőled, hiszen úgyse lehet baj, kétszáz évesen… és akkor egyből egy beszaladt. Utána amikor megtudtam, mondom úristen, meg fog ölni a csávó. 200 gyereket csinált már, akivel szerelmeskedik, állandóan terhes lesz

– magyarázta Tereskova, aki tudja, hogy elhamarkodta a bejelentést.

Ezt is elrontottam, én még nem vagyok az első trimeszteren túl és még a genetikai vizsgálaton sem vagyok túl. Igazából nem akartam közölni, csak olyan iszonyatos pánikban voltam, hajnalban, beborozva.

Arról viszont már van elképzelése, hogy milyen nemű lesz a gyereke és a nevén sem kell gondolkodnia.

Én fiút szeretnék, mert az apukám nagyon szép, vörös, göndör hajú baba volt és nagyon szeretem az apukámat és olyat szeretnék és Karcsikának szeretném hívni. A kedvenc macskámról nevezném el a gyereket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik