Szórakozás

Tereskova 50 évesen anya lesz

Őt lepte meg a legjobban a hír.

Nagy Kriszta Tereskova négy éve van együtt párjával, Bencével, aki az első férfi az életében, aki mellett megfordult a fejében, hogy gyereket szeretne. A családalapítást azonban nem gondolta komolyan, így eléggé sokkolta, amikor kiderült, hogy terhes. Párjával is elég szokatlan módon közölte a hírt: egy nyilvános Facebook üzenetben osztotta meg vele, hogy apa lesz.

Három napig nem reagált, úgyhogy felhívtam, és megkérdeztem, olvas-e híreket. Azt válaszolta, hogy igen. Kiderült, hogy azt remélte, viccelek. Aztán átbeszéltük a helyzetet, és megnyugodtunk. Megmondom őszintén, aggódom, milyen anya leszek. Fura ember vagyok. A barátaim viszont azzal nyugtatnak, hogy a hormonok hamarosan átformálnak, anyává érlelnek. Talán igazuk van, és engem is meglep majd, ahogy helyt állok. Lehet, hogy a gyerekem ment meg engem

– kezdte a Bestnek a januárban 50. születésnapját ünneplő Tereskova.

Döntés született, elfogadás van a sors felől, mindkettőnk részéről. A sors legérdekesebb fintora valóság, és szembe tudunk nézni vele. Most először érzem, hogy van nálam fontosabb számomra, ami fontosabb a művészetnél is. A szerelmünk megtízszereződött. Nem tudjuk, mit hoz nekünk a jövő, de együtt szembe tudunk nézni vele. Nagyon nehéz pillanatban jött a gólyahír, de összeszedett erővel vágok bele a jövőbe és a jelenbe is.

Best

Ajánlott videó

Olvasói sztorik