Szórakozás

Istenes Bence a médiáról: Van, amikor úgy érzem, hátat fordítanék az egésznek

RTL Klub
RTL Klub
Úgy érzi, nem az a legfontosabb már az életében, hogy minél nagyobb közönsége legyen.

Istenes Bencével a napokban közölt interjút a HVG, melyben karrierjéről, családjáról és a konkurens csatornáról, a TV2-ről is szó esik. Arról már korábban beszámoltunk, ajánlatot is kapott a csatornától, ahová ő nem szeretett volna átigazolni. Azzal kapcsolatban, hogy édesapja, Istenes László ott dolgozik, csak annyit mondott, a nézeteltéréseiket magánügyként kezelik.

Kapcsolódó

Az interjúban még kiderült, ma már zavarja, hogy a műsorvezetéssel azonosítják, merthogy már sokszor nincs kedve jópofát vágni a kamerába akkor, amikor éppen nem olyan a hangulata.

Jó játék ez, de egyszer csak észrevettem, hogy az életem eggyé vált a műsorvezetői szereppel. Ami most már zavar. Azt szeretném, hogy a saját személyiségem jelenjen meg mindenhol. Ne kelljen röhögnöm, ha nem vagyok röhögős kedvemben, és mostanában sokszor nem vagyok abban. Nagyon sokat töprengek, szorongok

– mondja, majd válaszol a kérdésre azzal kapcsolatban, hogy tart-e attól, ha sokszor nemet mond felkérésekre, nem keresik többet.

Nem, ettől már egyáltalán nem félek. Nagyon sok mindenre nemet mondtam már, sőt a legtöbb dologra. Vagyok annyira jó médiaszakember, hogy lehetne dupla ekkora a közönségem, de nem ez a legfontosabb már. Sőt van, amikor úgy érzem, hátat fordítanék az egésznek, de 14 éve dolgozom a szakmában, és ezt nem lehet csak úgy felégetni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik