Szórakozás

Istenes Bence többször visszautasította a TV2-t: A sokszorosát kereshettem volna, mint itt, viszont nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni

RTL Klub
RTL Klub
Pedig az apja is a konkurenciánál dolgozik.

Istenes Bence a németországi kitérője után is az RTL Klubhoz tért vissza, és meg sem fordult a fejében, hogy a konkurens kereskedelmi csatornához álljon át. Pedig több ajánlatot is kapott az évek során.

Kapcsolódó

Az RTL Magyarország nem politizál, hanem teret ad minden véleménynek, és társadalmilag fontos kérdésekben véleményt is nyilvánít. Rengetegszer kerestek már meg a másik oldalról, azt kérhettem volna, amit csak akarok, a sokszorosát kereshettem volna, mint itt. Én viszont nem akartam két Stop Soros!-reklám között szerepelni

– mondta a HVG-nek Istenes Bence, aki arról is beszélt, mit gondol azokról, akik a TV2-nél dolgoznak, többek között az apja, Istenes László is.

Ő elsősorban az apukám. Egyébként alapvetően nincs bajom azokkal, akik ott dolgoznak, nem az én dolgom megítélni a döntésüket, biztos megvan rá az okuk. Nagyon nem tetszik a folyamatos ítélkezés sem. Az érdekel, hogy szabadon elmondhassam, hogy én mit érzek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik