Szórakozás

Smink nélkül indul a Miss Nagy-Britannia szépségverseny egyik versenyzője

A Miss Nagy-Britannia egyik versenyzője smink nélkül indulna el a megmérettetésen, ezzel bátorítva a fiatal nőket arra, hogy fogadják el a természetes külsejüket – írja a BBC. A 31 éves Elle Seline elmondása szerint tinédzser korában álarcként használta a sminket, mivel görög-angol származása miatt a szokásosnál erősebb a szőrzete. Akkoriban ezért rendszerint bántalmazták az iskolában.

Lehet, hogy fiatal lány látja és úgy érzi, hogy jó vagyok úgy, ahogy”

– mondta.

Elle a Görögországhoz tartozó Szkíathosz szigetén lakott, mielőtt az angliai Wiltshire-ben található Warminster Schoolban folytatta tanulmányait. Az osztálytársai a testalkatát, a göndör haját és az erős szőrzetét csúfolták, „gorillának” nevezték őt.

Seline ma már mentálhigiénés szakember, és szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a korábbi bántalmazások felnőttkorban depresszióhoz vezethetnek, ahogy nála is így történt.

A Miss Nagy-Britannia 27-38 évesek számára indított kategóriájában tavaly is indult, de szerinte akkor nem tudta megmutatni az igazi önmagát, ezért a verseny jövő heti fináléjában festék nélkül lép a színpadra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@elle_seline_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik