Szórakozás

Letartóztatták az élő adásban balhézó Srí Lanka-i szépségkirálynőt

AFP
AFP
A riválisát inzultáló Caroline Jurie a hónap közepén áll bíróság elé.

Vasárnap rendezték a házas nők szépségversenyeként számon tartott Mrs. Srí Lanka 2021-es gáláját. Mi is írtunk róla, hogy a rendezvény botrányba fulladt, mert a győztes Pushpika De Silva fejéről a 2019-es királynő, Caroline Jurie még a színpadon levette a koronát. Jurie a szabályokra hivatkova próbált közbelépni az eredményhirdetés alatt, ugyanis olyan versenyzők nem vehetnek részt ebben a megmérettetésben, akik elváltak. Jurie szerint De Silvának volt már válása, ezért el sem indulhatott volna.

Caroline Jurie ezért a koronát az első udvarhölgy fejére helyezte.

A dulakodás után a 2021-es Mrs. Srí Lankát (aki a vádakra úgy reagált, hogy különköltöztek férjével, de nem váltak el) kórházba kellett vinni, a 2019-es királynő pedig egy büntetőügy elé néz – közölte a BBC.

De Silva feljelentést fontolgat, Jurie-t pedig egy másik modellel, Chula Padmendrával együtt letartóztatták, – erősítette meg a rendőrség szóvivője, Ajith Rohana a BBC-nek. A két nő tárgyalása április 19-én lesz, de Juriet és a szépségversenyt szervező Chandimal Jayasinghe-et kihallgatták csütörtökön.

A szervezők úgy tervezik, hogy újra megkoronázzák Pushpika De Silvát, és Caroline Jurie-től is számítanak egy bocsánatkérésre. A Mrs. Srí Lanka az ország legfontosabb szépségversenye, az idei ceremónián az ország miniszterelnökének felesége is részt vett – jegyzi meg a BBC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik