Szórakozás

Videón, ahogy egy kocsma „szelleme” arrébb lök egy széket

A brit pubban nem ez volt az egyetlen furcsa jelenet.

Megmagyarázhatatlan jelenetet rögzített a walesi Cardiff városában található The Lansdowne Pub egyik biztonsági kamerája, amit az ott dolgozó emberek és a törzsvendégek szerint a kocsma szelleme okozhatott. A helyet a legenda szerint egy Lady Lansdowne néven emlegetett nő szelleme járja, és több furcsa eseményt is az ő számlájára írnak.

Két esetet videóra is vettek. Az egyiken a kocsmában már nyolc éve dolgozó, 33 éves Hayley Buddot lehet látni, ahogy az egyik asztalnál ül, és éppen a telefonját nézi, amikor az egyik szék megmagyarázhatatlan módon magától becsúszik az asztal alá. A nő a helyi sajtónak elmondta:

Csak a szemem sarkából láttam. Meg kellett néznem a biztonsági kamera felvételét, hogy biztos legyek benne, hogy nem képzelődtem. Annyira nem ijedtem meg, hogy felmondjak, és elmeneküljek, de igazán sokkolt.

De nem csak ez volt az egyetlen furcsa jelentet. Videóra vették azt is, hogy a pultnál lévő egyik krétatábla teljesen magától ide-oda kezd lengedezni, mintha valaki csak meglökte volna.

Budd elmondása szerint már régóta lehet furcsa hangokat hallani a kocsmából, mintha bútorok mozognának zárás után, amikor már nincsen ott senki. És bár a szellemet még senki sem látta, Budd állítása szerint az egyik dolgozó már nekiütközött.

Az egyik itt dolgozó lány azt hitte, hogy nekiütközött az egyik kollégájának, de amikor megfordult, senki sem volt ott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik