Élet-Stílus

Papot hívott a skót nő, miután „szellemet” látott a biztonsági kameráján

Nicki Mulheron / Facebook
Nicki Mulheron / Facebook
Az egyik szomszéd ember lábakkal rendelkező lóként írta le, amit látott.

Egy glasgow-i nő teljesen kiborult, miután egy „szellemet” látott az otthoni biztonsági kameráján. Maxine Hughes kétszer is meglátta a kertjében megjelenő alakot, amitől annyira pánikba esett, hogy egy helyi paptól kellett segítséget kérnie – írja az Indy100.

Hughes azt nyilatkozta a Daily Recordnak, hogy a partnere ébren volt azon az ominózus júliusi éjszakán, és ő szúrta ki a kamerán ezt a furcsaságot.

A minap még egy pap is kijött, hogy megáldja a házat. Elküldtem a nővéremnek (a felvételt), és megkérdeztem, hogy mi ez, mert ő ért a kísérteties dolgokhoz

– mesélte Hughes.

A testvére pedig annyira lázba jött a dologtól, hogy Facebookon egy kézműves technikával megörökített videóban osztotta meg a biztonsági kamera felvételét, amelyen egy fekete, árnyékszerű alak látható, ahogy jobbról balra mozog a képernyőn, majd eltűnik a képből a lakókocsi közelében.

Később pedig újra megjelenik a kivehetetlen alak.

Hughes élettársának velük élő fia először szintén nagyon aggódott, de a nő a papi látogatás (és a házi áldás) után megnyugtatta a gyereket, hogy „nincs miért aggódnia.”

Ashton 12 éves, és hallotta, hogy beszéltünk róla, jól van. Mondtam neki, hogy járt nálunk a pap, és nincs miért aggódnia

– mesélte a nő.

Eközben Debbie Meiklejohn, aki Hughesékkal egy utcában lakik, kiszúrta a Facebookon a klipet, és szintén nagyon megijedt, mert ugyanazon az éjszakán szemtanúja volt valaminek, amit úgy írt le, mint egy „emberi lábú lovat.”

Szerinte az egész környéket kiborította a videó, miután kikerült a Facebookra.

A hátborzongató videót itt lehet megnézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik