Szórakozás

Nagyon csinosnak tűnt a ruhájában, de aztán biciklire pattanva pont az ellenkezőjét érte el

Nem gondolnánk, néha milyen ruhaválasztásból lehet „baj”.

A Maldív-szigetekre ment férjével nászútra Maddy Jewell. Egy reggel egy szimpla sárga ingruhát vett fel, gondolta, jól néz ki majd ebben a reggelihez. Csakhogy a bungalójuktól biciklivel mentek reggelizni, amit férje látott, illetve videózott le, abból már nem tűnt olyan jó választásnak.

Amikor éveken keresztül arra készíteted fel, hogy készítsen képeket az outfitedről, aztán felkap az internet, mert úgy nézel ki, mint egy Michelin-baba a biciklin.

idézi a Mirror. A kommentelők pedig nagyon nevetnek, de nem feltétlen az abroncsgyártó figurája jut eszükbe Jewellről. A húszmillió nézőből egy hozzászóló a Charlie és a csokigyárból ismert rágóbajnokot, a csodarágótól elkékülő, felfújódó Violet Nyáliast említette, más pedig azt, hogy azt hitte, a biciklin egy szumójelmezben teker már Jewell.

@maddymjewell

this one’s headed back to rent the runway :/ ##honeymoon ##maldives ##weddingtiktok

♬ what the fuck was that - champagnemami

De az ifjú feleség  csak egy példa, hogy olyan alkalmakkor is érdemes rendesen átgondolni a ruhaválasztást, mikor ezt nem feltétlenül gondolnánk fontosnak. Nemrégiben egy másik nő videója azért lett elég felkapott, mert a London Eye-t zöld ruhában látogatta meg. Ő szintén nem gondolta, hogy ebből „baj” lehet.

Kapcsolódó
Nagyon sajnálja már, hogy zöld ruhában szállt fel az óriáskerékre
Nem minden mutat jól a fotókon. Már ha mutat bárhogy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik