Élet-Stílus

Nagyon sajnálja már, hogy zöld ruhában szállt fel az óriáskerékre

Nem minden mutat jól a fotókon. Már ha mutat bárhogy.

Alyxmeade azt gondolta, nagyon csinosan öltözött fel: fehér felső, zöld sort, zöld táska és sportcipő. Jó napnak tűnt a ruhaválasztással együtt egy jó londoni városnézésre. Csak később a képeket látva jött rá, hogy nem ez volt a legjobb ruhaválasztása.

Barátnőjével a felszálltak a London Eye nevű híres óriáskerékre, ahol egy kép készült róla, csakhogy derék alatt nem látszik belőle semmi.

Amikor azt gondolod cukin öltöztél fel, de fel akarsz szállni a London Eye-ra

– írta a TikTokra feltöltött videónál a fiatal nő.

@alyxmeade

Green screen doing me dirty ##MyIdoles ##foryoupage hahahhaha

♬ original sound - clean sounds💕

Hogy ez hogy fordulhatott elő? Hát úgy, hogy mielőtt felszálltak volna az óriáskerékre, egy profi képet készítettek róluk egy greenscreen előtt, hogy legyen egy normális hátterű képe a látogatóknak, mintha fent csinálták volna (ami fizikailag, a kabin kis területe miatt vélhetően lehetetlen lenne).

A greenscreent használják filmeknél és tévéstúdiókban, ahol a zöld felületre „vetítik” a hátteret, mintha valóban ott történne a kép, videó cselekménye. Az ilyeneknél viszont nem ajánlott zöldet (egyes esetekben, ahol kék a háttér, kéket) viselni, mert azt a két réteget összeillesztő technika úgy veszi, mintha ugyanúgy a háttér része lenne. Így tűnt el Alyxmeade deréktól lefelé a képen.

Így csapott be a green screen

– jegyezte meg a nő még a videónál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik