Szórakozás

Schobert Norbit saját felelősségre hazaengedték a kórházból

rtl klub
rtl klub
Hétvégén házassági évfordulójuk lesz, amit szeretne közösen megélni Rubint Rékával.

Otthonában fogadta a Fókusz stábját Schobert Norbi, aki több mint egy héttel ezelőtt, otthonában kapott sztrókot. Maradandó károsodást nem szenvedett, de kórházban töltötte az elmúlt egy hetet. Azonban a hétvégére már hazaengedték, igaz, csak saját felelősségre.

Kapcsolódó
Schobert Norbi: Egy egészen más Norbit fogtok visszakapni
A jó dolgokkal akar mostantól foglalkozni.

Elmondta, miért kérte ezt az orvosoktól:

Saját felelősségemre hétvégére ki lettem engedve. Egy oka van: most lesz a 19. házassági évfordulónk, ezt mindenképp úgy akarom megélni, ahogy meg tudom… és ezt együtt szeretném megélni.

Elmondta, milyen változásokat eszközöl majd mindennapjaiban:

Ma már naponta egy munkát fogok végezni, egy feladatot, és lenyugszom. Lehet, hogy egy egészség-példakép voltam huszonöt éve, csak hát eltelt huszonöt év. Én meg ötven elmúltam, eltekintettem attól is, hogy eleve egy rossz szívbillentyűvel születtem. Csak a feladataimmal foglalkoztam. Meg kell tanulnom befelé nézni, gondolkodni. Nekem ez egy intő jel, visszahúzódom, visszaveszek a feladatokból, a terhelésből, és megkísérlek csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Amit az ember nem tud megoldani, azon felesleges magát idegesíteni. Arra kell koncentrálni mindenkinek, hogy a családjához békében haza tudjon térni

– árulta el a fitneszguru.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik