Szórakozás

Kulcsár Edina: Szánalmas, ahogyan egyesek megnyilvánulnak. Még szerencse, hogy erős az idegrendszerem

Családbarát Magyarország
Családbarát Magyarország
Minden különösebb ok nélkül támadták be a kommentelők.

Kulcsár Edina egy első ránézésre teljesen átlagos fotóval és egy közhellyel indította a hetet, ami meglepően sok rosszindulatú kommentet generált. Kulcsár csupán az anyaságról írt néhány sort:

Minden szülőnek az a célja, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott gyermeket neveljen, és akkor lehetünk a legbiztosabbak abban, hogy ez így is lesz, ha mi magunk is boldogok, illetve kiegyensúlyozottak vagyunk. #szeretekanyukalenni #nemmindigkönnyű #sokattanulokénis

A megkeseredett kommentelők viszont belendültek és elkezdték szidni Kulcsárt, hogy könnyű úgy anyának lenni, hogy más vigyáz a gyerekeire és neki egyébként is csak a külsejével kell törődnie. Ekkor jelent meg a modell is és reagált a támadásokra.

Anyukám mondta, hogy jöjjek és olvassak bele, mert teljesen el van keseredve, hogy mi van az emberekkel?! Egyszerre vicces és szánalmas, ahogyan egyesek megnyilvánulnak, ráadásul olyan badarságokat írnak, hogy az hihetetlen! De sebaj. Ezek által én mind csak erősödöm. Lesz mit átadni a gyerekeimnek, akikkel ugye szinte nem is találkozom egyesek szerint. Ha meg néha posztolok velük, akkor meg az a baj! Pfuuuu. Még szerencse, hogy erős az idegrendszerem.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina olvasott a klímaválságról és nem akar több gyereket
Nem érti, hogy miért nincsen jobban felhívva a figyelem a témára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik