Szórakozás

Kulcsár Edina olvasott a klímaválságról és nem akar több gyereket

YouTube / ZSHOW time
YouTube / ZSHOW time
Nem érti, hogy miért nincsen jobban felhívva a figyelem a témára.

Kulcsár Edina Instagram-oldalán válaszolgatott követői kérdésére, melyek közül az egyikben arról érdeklődtek, szeretne-e még gyereket kisfián és kislányán kívül. Elmondta, hogy egyáltalán nem gondolkodik ilyesmiben, mióta látja, milyen hatásai lesznek később a klímaválságnak.

Korábban eljátszadoztam a gondolattal, hogy idővel vállalnék még egyet, bár Csuti nagyon elzárkózott már akkor is tőle. Aztán mióta egyre többet olvasok a klímaváltozásról és az ebből adódó gondokról, ami évről évre egyre rosszabb lesz, határozottan azt mondom, hogy nem! Nem szeretnék

– írta, egy másik kérdésben pedig azon filozofált, vajon húszévesen vállalt volna-e gyereket, ha több információja van erről a témakörről.

Amikor pár hónappal ezelőtt elkezdtem erről olvasni, potyogott a könnyem, hogy tényleg ekkora a gáz? Miért nem olvastam erről az első gyermekem vállalása előtt? Miért nincs ere sokkal jobban felhívva a figyelem?

válaszolta a 24 óra után eltűnő Instagram Story funkciója segítségével. Azt még hozzátette, bízik benne, hogy a kutatók és a technika segítségével, valamint az emberek összefogásával a folyamat visszafordítható lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik