Szórakozás

Az ebédelő család mellé csapódott egy elszállt autó egy gyorsétteremben

A mellettük lévő asztalt találta el.

Az asztalválasztásnak köszönheti egy család, hogy életben maradtak, amikor elmentek ebédelni egy gyorsétterembe, az amerikai New Jersey államban található South Brunswick városában.  Ugyanis miközben ettek, egy közeli útról egy elszállt autó csapódott az étterembe, eltalálva a szomszédos asztalt – jelentette a helyi sajtó.

Az esetről a helyi rendőrség tett közzé térfigyelő kamerás felvételeket a Twitter-oldalán.

A rendőrség közlése szerint egy Toyota Corolla csapódott az étterembe, miután a sofőr, aki feltehetően rosszul lett vezetés közben, letért egy közeli útról, majd egy padkának ütközve a levegőbe repült. Becsapódáskor pedig nekiütközött egy Audinak, ami az autós kiszolgáló ablaknál várakozott.

Kész csoda, hogy senki sem halt még, vagy sérült meg súlyosan ebben a balesetben

mondta el a helyi sajtónak a város rendőrkapitánya. Raymond Hayducka közölte, hogy az étterem belső részén, és kívül is voltak emberek, de közülük senki sem sérült meg. A Toyota sofőrjét, valamint az Audi egyik utasát kórházba kellett szállítani, de egyikük sérülése sem volt súlyos.

A helyi építésügyi hatóság ugyanakkor úgy döntött, hogy az éttermet be kell zárni, amíg meg nem vizsgálják, hogy milyen strukturális károkat keletkeztek az épületben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik