Nagyvilág

Videón, ahogy kettészakad egy fának csapódó autó

Szörnyű balesetet rögzített egy házi biztonsági kamera egy amerikai kisvárosban.

Egy ember életveszélyesen, egy pedig könnyebben sérült, amikor autójuk fának csapódott, és az ütközés erejétől kettészakadt a New York államban található Randall Manor városában – jelentette a helyi sajtó. A balesetet egy ház biztonsági kamerája rögzítette.

A helyi idő szerint hétfő délután készült felvételen látni lehet, ahogy az autó megcsúszik az úton, majd az utas oldali ajtónál nekiütközik a fának. A becsapódás olyan erős volt, hogy az autó motorháza leszakadt, és több méternyire repült.

Az anyósülésen utazó 20 éves férfi az silive.com cikke szerint csak a szerencsének köszönheti, hogy életben maradt. A fiatalembert, aki az ütközéskor kirepült a járműből, kritikus állapotban szállították kórházba, és lehet, hogy amputálni kell majd a lábait. Az autót vezető 19 éves fiatalnak a beszámoló szerint a szegycsontja tört el.

A környéken élő emberek a helyi sajtónak elmondták, hogy az úton rendszeres a gyorshajtás, és rendszeresek a balesetek, de a hatóságok nem tesznek semmit ennek megakadályozására.

(Kiemelt fotó:ABC7NY)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik