Szórakozás koronavírus

Felmászott az oltópont ablakába az oltásért, hogy kikerülje a kígyózó sort

Ráadásul a sorból valaki videóra vette a megdöbbentő, oltakozást a parkourral ötvöző jelenetet, amin India-szerte felháborodtak a facebookosok.

Az India Today arról ír, hogy hatalmas felháborodást váltott ki az országban egy Facebook-videó, ami azt mutatja be, miként kerüli ki a kígyózó sort egy férfi, és veszi fel a koronavírus elleni védőoltását egy rácsos ablakon keresztül, amihez konkrétan fel kell másznia egy kerítésre.

A Tarun Tyagi nevű felhasználó által megosztott 15 másodperces videón az nem látszik, hogy ki adja be az oltást az ablakba mászó férfinek, de a hosszú sor igen.

A reakciók ugyanakkor a lap szerint széles skálán mozognak: volt, aki azt írta a felvétel láttán, hogy „a testvér rendkívül intelligensnek tűnik, üdvözöljétek őt tisztelettel”, míg volt, aki azt, hogy

egyetlen ember rossz cselekedete miatt nem szabadna egy egész országot, mint India, megsérteni.

Az indiai helyzetet jól jellemzi, hogy bár az ország a világ legnagyobb vakcinagyártója, előre eladták a legyártott adagokat külföldre, és tavasszal sok helyen kifogytak a vakcinákból. Legutóbb pedig arról írtunk július elején, hogy Mumbai pénzügyi központjában több ezer ember sóoldatot kapott megfelelő Covid-vakcina helyett.

A videó itt tekinthető meg:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik