Szórakozás

Strandolók fogták el a tengerparton menekülő drogcsempészt

Sokan menekültek a tengerpartra a kánikula elől a múlt hétvégén a Spanyolország déli részén fekvő Granada tartományban. A Melicena parton strandolók nyugodt pihenésre készültek, aztán egyik pillanatról a másikra egy akciófilmben találták magukat.

Egy gyanús motorcsónakot vett észre a spanyol rendőrség hajója augusztus 14-én koraeste Granada tartomány partjainál – írja a Guardian című brit lap.

A motorcsónak, két emberrel a fedélzetén nagy sebességgel haladt a zsúfolt Melicena strand felé. A csónakban utazók nem reagáltak a felszólításra, a rendőrhajó ezért üldözőbe vette őket. A motorcsónak alig lassítva futott ki a partra, kis híján halálra gázolva egy fürdőzőt. A strandolók közben meghallották a nagyobb hajó szirénázását.

A férfiak kiugrottak a motorcsónakból, és futva menekültek. Az egyiküknek sikerült kereket oldani, a másikat azonban elfogták a bikinis, fürdőnadrágos strandolók, közöttük egy szabadnapos rendőr. Az esetről videó készült. A rendőrség később közölte, a strandtól nem messze a másik férfit is sikerült elfogni. A motorcsónakban 700 kiló marihuánát találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik