Élet-Stílus

Videóra vette a nő, ahogy pár lépésről követi a zaklatója, aki már évek óta a nyomában van

Hiába könyörgött neki, hogy hagyja békén, a férfinak eszében sem volt eltűnni.

Egyszerre hihetetlen és felkavaró videók kerültek fel nemrégiben a TikTok-ra, amelyeken az látható, hogy egy amerikai nőt közvetlen közelről követ a zaklatója.

A tartalmakat a Daily Mail szúrta ki a TikTokon. A videókon jól látható, hogy a maszkot sem viselő férfi alig pár lépésről követi a kétségbeesett nőt, és eszében sincs tágítani még akkor sem, amikor a nő már könyörög neki, hogy hagyja békén.

@loreboree1

My stalker everyone

♬ original sound - LOREBOREE

Amikor a 21 éves nő elindítja a felvételt, a férfi félvállról csak annyit mond neki, nyugodtan kamerázza le, azt rögzít róla, amit csak akar. Aztán a videó egy pontján a nő közvetlenül a férfi arcába ordítja, hogy hagyja békén, mire ő azt válaszolja,

Beszélgess velem két percig és békén hagylak.

A nő azonban nem állt le beszélgetni a zaklatójával, így ugyanott folytatták, ahol abbahagyták. Ez már a férfinak sem tetszhetett, mert itt már olyanokat vág a nő fejéhez, hogy

miért öltöztél így? Mi vagy te, valami prostituált?

A felvétel ott ér véget, hogy a férfi lényegében közli a nővel, hogy úgysem fog rendőrt hívni.

A videó leírásából az is kiderült, hogy a férfi már közel négy éve a nő nyomában van. Hogy a videóban látható helyzetből az ijedtségen kívül nem lett nagyobb baj az egy arra járó párnak köszönhető, akik a nő segítségére siettek és a kocsijához kísérték, így ő biztonságban el tudta hagyni a helyszínt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik