Szórakozás koronavírus

Jennifer Aniston kizárt jó pár embert az életéből a covid elleni oltás miatt

Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Bizonyos dolgokból nem enged a színésznő, ha az egészségéről van szó. Ilyen a koronavírus elleni védőoltás is.

Jennifer Aniston az amerikai InStyle magazinnak mesélt arról, hogy az utóbbi időben több emberrel is meg kellett szakítania a kapcsolatot, mert ezek az ismerősei nem hajlandóak beoltatni magukat a koronavírus ellen – írja a People.

Még mindig van egy nagy csoportnyi ember, akik oltásellenesek, vagy egyszerűen nem hallgatnak a tényekre. Ez igazi szégyen

– fogalmazott az 52 éves, Golden Globe-díjas színésznő a lap szeptemberi címlapinterjújában.

„Éppen most veszítettem el néhány embert a heti rutinomból, akik megtagadták [az oltást] vagy nem közölték [hogy beoltották-e őket], ami sajnálatos volt” – mondta Aniston, majd azzal folytatta folytatta, „úgy érzem, erkölcsi és szakmai kötelességed tájékoztatni, hiszen nem vagyunk mindannyian bebábozódva, de nem is vagyunk minden egyes nap megvizsgálva sem.

Trükkös a dolog, mert mindenkinek joga van a saját véleményéhez – de sok véleményen nem érzem, hogy bármi máson alapulna, mint pustán  a félelmen vagy a propagandán.”

A járványvédelmi intézkedések szószólója

Aniston a világjárvány 2020. márciusi kezdete óta a társadalmi távolságtartás és más óvintézkedések önkéntes szószólója. Tavaly júniusban például arra kérte 37,7 millió követőjét, hogy viseljenek maszkot – emlékeztet a People. „Ezt az egyszerű és hatékony ajánlást az emberek életének rovására politizálják át. És ennek tényleg nem kellene vitának lennie” – írta akkor az Instagramon.

Jóbarátok sztárja egy hónappal később tovább sürgette az arcmaszkok használatát, amikor elárulta, hogy az egyik barátját, Kevint kórházba szállították, mert elkapta a koronavírust. „Gondoljatok csak azokra, akik már szenvedtek ettől a szörnyű vírustól” – szól a bejegyzés képaláírása egy olyan fotó alatt, amelyen a férfi gépekre kötve látható. „Tedd meg a családodért. És legfőképpen magadért. A Covid minden korosztályt érint” – folytatódik a bejegyzés.

A színésznő a világjárványra és a társadalmi távolságtartás hiányával magyarázta azt is, hogy a Jóbarátok: Újra együtt több hónapot csúszott.

„Sajnos nagyon szomorú, hogy újra el kellett költöztetnünk” – mondta Aniston egy évvel ezelőtt a Deadline-nak.

Az volt a kérdés: «Hogyan csináljuk ezt élő közönséggel?» Ez nem egy biztonságos időpont. Pont. Ez a lényeg. Nem biztonságos az időzítés.

A különkiadást – amit nemrégiben Emmy-díjra jelöltek – végül tavasszal nézhették meg először a rajongók.

Majdnem sikerült bugyuta talk show-ba fojtani a Jóbarátok-nosztalgiát
A Jóbarátok: Újra együtt legjobb pillanatai, amikor nem történik semmi különös, csak hagyják közösen emlékezni a megilletődött szereplőket a kultikus díszletben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik