Szórakozás

A PETA minden olyan jelenetet kivágatna az új Jackassből, amelyben állatokat szerepeltetnek

Paramount Pictures
Paramount Pictures
Akkor visszamenőleg is betilthatnák mind a három filmet.

Pár napja kijött az új Jackass-film, a Jackass Forever előzetese, a kész alkotás október 22-én kerülhet mozikba, már ha nem ütköznek az alkotók komolyabb jogi csatákba addig.

Kapcsolódó
A Jackass Forever előzetese igazolja, hogy Johnny Knoxville-ék még mindig nem százasok
A kérdés az, hogy maradt-e elég kraft egy negyedik részhez?

A PETA nevű amerikai állatvédelmi szervezetet ugyanis nagyon felbosszantották az előzetesben látottak, például az, hogy Johnny Knoxville-t felökleli egy bika, illetve, hogy egy tarantulát akarnak egymás arcára szabadítani a szereplők. A szervezet szerint a film kizsákmányolja az állatokat.

A Jackassben látott mutatványok erőszakosak és vulgárisak, de amíg a tehetségüket erre használják és a sebeiket egymástól szerzik, az egy dolog. Az már másik, hogy az állatokat kihasználják, bántják és hergelik. A Jackass Forever előzetese megmutatta, hogy Knoxville és csapata provokálnak egy kígyót, támadásra hergelnek egy bikát, játékdarabként szórakoznak egy tarantulával, és egy leláncolt medvét arra kényszerítenek, hogy egy emberről egyen mézet. Négy hónappal a film megjelenése előtt normális dolognak állítják be mindezt, kizsákmányolják az állatokat, és segítik az olyan emberek munkáját, akik specifikusan a filmforgatásokhoz tenyésztenek állatokat. A PETA arra kéri a gyártókat, hogy távolítsák el az olyan jeleneteket a filmből, melyben állatok láthatók.

A film mögött álló Paramount Pictures egyelőre nem reagált a vádakra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik