Szórakozás

Steve-O újabban idegenek fanszőrét gyűjti, de vajon mit szeretne kezdeni a sok szőrrel?

steveo / Youtube
steveo / Youtube
Jackass sztárja emberi szőrből szeretne nagyláb jelmezt csinálni, de egyénileg sajnos két év alatt sem tudott eleget szőrt összegyűjteni, ezért pénteken Kaliforniában várja azokat a rajongóit, akik szeretnék neki adni a fanszőrüket, amit Steve-O személyesen fog levágni.

Legutóbb azért írtunk Steve-O-ról, mert orvosilag lebéníttatta magát a Jackass 4 kedvéért, előtte pedig azért, csiliszószt nyomott a saját szemébe, de az őrült mutatványaival egy ideje már Youtube-on is hódító mókamester a legutóbbi videójában elárulta az elmúlt két évben titkon dédelgetett tervét is, miszerint emberi szőrből szeretne készíteni egy nagyláb (angolul bigfoot vagy sasquatch) jelmezt, ezért azóta a teste minden pontjáról gyűjti a szőrt, beleértve az intim részeit is.

Viszont két év után belátta, hogy ha egyedül gyűjti a szőrét, akkor valószínűleg soha nem lesz kész a hőn áhítotott jelmeze, hiszen ezalatt az idő alatt összesen annyi szőrt sikerült összegyűjtenie, amennyi a fenti képen látható.

Hétvégén a szülinapját megünneplendő a Phoenixben megrendezett UFC gálára utazott, ahol úgy döntött, beindítja a közösségi fanszőrgyűjtést, és random embereket szólítgatott le az utcán, hogy nem akarják-e neki adni a fanszőrüket.

Aki igent mondott, annak pedig személyesen Steve-O nyírta le a fanszőrét.

Bár egy benzinkúton láthatóan többen is adakozó kedvűek voltak, az utcán váratlanul leszólított emberektől nem sikerült túl sok szőrt begyűjtenie, ezért még nagyon sok dolga van a jelmezzel.

Szóval a kaliforniai rajongóit el is hívta csütörtökre Carlsbadbe, ahol bárkinek örömmel lenyírja a fanszőrét.

A videó itt tekinthető meg:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik