Szórakozás

Pumped Gabot 6 éve „fedezték fel” a Soundon: Nagyon sokan oltottak, sok barátom elfordult tőlem

LifeTV
LifeTV
Nosztalgiázott a nem túl szép emlékeiről.

Pumped Gabo belefutott 2015-ös fotójába, ami azon a bizonyos Balaton Soundon készült, ahonnan elindult a „karrierje”.

Napra pontosan 6 éve történt. Nekem akkoriban az volt az álmom hogy olyan legyek mint ő. Zyzz. Emlékszem aznap minden tökéletes volt, a Soundos forma összejött, lóvé volt a zsebben, webcamoztam. Jó vibeon voltam. A videó a 0. napon volt, nem tudtam hogy rögzítenek. Vihar, szél, eső, visszamentünk a szállásra pár órára. Aztán ahogy elmúlt a vihar, este visszamentünk a Soundra, már odajöttek az emberek, fotózkodtak velem, nem értettem. Akkor küldték nekem többen is a cikket

– kezdte posztjában Pumped Gabo, aki elmondta, hogy nagyon sok rosszat kapott, ennek ellenére próbálta kihozni a helyzetből a legtöbbet.

Belemerültem a komment olvasásba, TÖBB EZREN oltottak szét, nagyon rosszindulatúan, bárcsak megdögölnék és hasonlók, plusz tudtam hogy a buzis dolgaim ki fognak derülni, nagyon sokan oltottak, ezért felvettem egy faszfej bunkó maszkot, ami még jobban erősítette a sztereotípiát. Ezek után nehéz volt, sok barátom elfordult tőlem, anyámhoz nem mentem haza fél évig, mert égett a pofám. De úgy tűnt, hogy ez a gyúrós hülyegyerek karakter jót ment, több tv-s, reklám megkeresésem volt, mindenhol ez tűnt a jónak, ezért csináltam, felültem a hullámra. Sok hibát elkövettem, amik után mindig jól rábasztam, tanultam belőle és csináltam máshogy, mindig reménykedtem a jóban. Van bennem egy erős érzés hogy nekem jár a jó, a több, mert egy jó ember vagyok és megérdemlem. Belefutottam ebbe a képbe és elfogtak az érzések, gondoltam ezt kiírom magamból így edzés közben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik