Szórakozás

Tatár Csilla a melegellenessé alakított pedofiltörvényről: Az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják

Úgy fogalmazott, hogy „a normális emberek többségben vannak, csak a hülyék hangosabbak.”

Több hazai sztár is felemelte a hangját a kedden elfogadott, a homoszexualitást a pedofíliával összemosó törvényjavaslat ellen. Ahogy már megírtuk, az orosz mintára bevezetett melegellenes propagandatörvény betiltja az iskolai LMBTQI témájú oktatási programokat és társadalmi célú reklámokat is. A médiában betiltják a 18 év alattiak számára a homoszexualitás vagy a nemváltás ábrázolását műsorokban és reklámokban. A már megszavazott törvényjavaslat ellen az RTL Klub is tiltakozott.

Kapcsolódó

Ez tegnap 157 aljas igen volt, olyanoké, akik arra akarják tanítani a gyerekeket, hogyan kell gyűlölni, hogyan lehet kitaszítani és ha mindez megvan, akkor hogyan lehet büszkén veregetni majd a vállukat, hogy oké, nekem ez megy, nem tartozom a “mások” közé, tehát egy felsőbb, elit kaszt tagja lehetek

– mondta, majd azzal folytatta, hogy „a vállveregetők között szép számmal lesznek olyan felnőttek is, akik úgy nőttel fel, hogy valami nem stimmel velük, ezért biztosan ők a hibásak, hogy nem odavalók”, emellett elmondja, hogy segítség helyett csak stigmatizálva lesznek ezek a személyek, de az új törvény nem csak számukra, hanem a heteroszexuális gyerekekre is ugyanolyan káros hatással van.

Ne legyenek illúzióink ez nemcsak az LMBTQI embereket és családjaikat teszi tönkre. Hanem egy komplett társadalmat, ahol az embereket kirekesztésre, hallgatásra, hazugságra és gyűlöletre buzdítják. 157 aljas igennel.

A törvénnyel kapcsolatos véleménycikkünket itt olvashatja:

Kapcsolódó
Orbán visszatért a gonoszsághoz
A bátor emberek az erősebb ellen harcolnak. A gyávák és gonoszak a náluk gyengébbe kötnek bele. A hazugok pedig még azt is mondják utána, hogy a gyenge erős volt, ezért becsüljük meg, hogy le tudta győzni.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tatár Csilla (@csillatatar) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik