Szórakozás

Kim Kardashian: Nem akarok olyan férjet, aki egy másik államban éli az életét

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
A család reality-jének utolsó részében elmesélte, miért ért véget a házassága Kanye Westtel.

Csütörtök este véget ért a huszadik, egyben utolsó évada a Keeping Up With The Kardashians valóságshow-nak. Már hónapokkal ezelőtt bejárt a fél világot a hír, hogy Kim Kardashian és férje, Kanye West hét év házasság után válnak. Akkor egyikük sem erősítette meg a hírt, most viszont a családi reality fináléjában Kardashian beszámolt arról, hogy mi történik kettejük között. Az anyjával, Kris Jennerrel ült le beszélgetni.

Úgy érzem, keményen megdolgoztam mindenért, amit elértem az életben, túlteljesítettem a a saját elvárásaimat és tízszer többet értem el, mint amiről azt gondoltam, hogy lehetséges. De nincs senki, akivel ezt megoszthatnám. Vannak gyerekeim, de elégedjek meg azzal, hogy a gyerekek be kell, hogy teljesítsék az életemet? Sosem gondoltam, hogy magányos vagyok. Azt hittem, hogy az jó lesz nekem, ha fogom a gyerekeket és követjük a férjemet államról államra, ahová éppen menni akar. De idén betöltöttem a negyvenet és úgy éreztem, hogy nem akarok olyan férjet, aki egy más államban éli az életét

– mondta, majd hozzátette, hogy mivel minden luxust megkaphat az életében, ezért már inkább csak arra vágyik, hogy legyen valaki, aki minden idejét vele szeretné tölteni.

Kapcsolódó
Kanye West privát gépen, kettesben utazott Franciaországba Irina Shaykkal
Egy kis romantikus utazást ejtett meg a rapper a 44. születésnapján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik