Szórakozás

Egy orvos kielemezte, hogy a Jóbarátok közül kinek milyen szépészeti beavatkozásai lehettek

HBO
HBO
A szakértő szerint David Schwimmer nyerte a versenyt a szépen öregedést illetően.

Egy brit médiában ismert orvos, dr. Sarah Tonks a YouTube-on is aktív, nemrég készített egy videót a Jóbarátok reunion kapcsán, ahol kielemezte, milyen szépészeti beavatkozásokon eshettek át ennyi év távlatában a szereplők.

Jennifer Aniston az élő példája annak, hogy úgy is lehet szépen öregedni, ha közben diszkrét beavatkozásokkal segítesz magadon.

David Schwimmerről azt mondta, szerinte ő öregedett a legnormálisabban a férfiak közül:

Schwimmer 1994 környékén sem volt senkinek az álompasija, de elmondhatjuk, ő öregedett a legjobban a férfi szereplők közül. Nem lehet 27 évet öregedni úgy, hogy a szemöldököd ugyanazon a helyen maradjon, de ettől eltekintve nem látok más különbséget.

Lisa Kudrow kapcsán azt mondta, ő az egyetlen női szereplő, aki vélhetően semmilyen szépészeti beavatkozáson nem esett át, rendkívül természetesnek tűnik az arca. Courteney Cox kapcsán nem volt ennyire pozitív a hangvétel: szerinte a színésznőnek túl sok arcfeltöltése volt, Matthew Perryről pedig azt mondta, a kábítószer és az alkohol hatása elrettentő példa lehet mindenkinek, ha ránéz a színész arcára.

A sorozat különleges epizódjáról itt írtunk:

Kapcsolódó
Majdnem sikerült bugyuta talk show-ba fojtani a Jóbarátok-nosztalgiát
A Jóbarátok: Újra együtt legjobb pillanatai, amikor nem történik semmi különös, csak hagyják közösen emlékezni a megilletődött szereplőket a kultikus díszletben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik