Szórakozás

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg második gyereke

Archie Harrison kistestvért kapott.

A hírről a BBC számolt be, akik azt írják, a kislány Lilibet “Lili” Diana Mountbatten-Windsor nevet kapta. Mindkét keresztnév tisztelgés: Lilibetnek II. Erzsébet királynőt hívják a családtagja, Diana pedig Harry herceg édesanyja volt. A gyerek péntek délelőtt 11:40-kor a királyi hagyományokkal ellentétben a kaliforniai Santa Barbarában született meg (3,5 kilóval), így megkapja az amerikai állampolgárságot is. Ő és édesanyja, Meghan Markle is jól vannak, és már elhagyták a kórházat. A pár honlapján üzenetben mond köszönetet mindenkinek, akik támogatták őket – azoknak pedig, akik ajándékot szeretnének küldeni, azt üzenik, valamelyik alapítványukat támogassák.

A pár első gyereke, Archie Harrison májusban ünnepelte a második születésnapját. Azt, hogy új gyerekül születik, Valentin-napon tudtuk meg, tavaly novemberben pedig arról mesélt, nyáron vetélése volt.

Az öröklési rangsor szerint (amit még nem frissítettek) Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, a királynő 11. déunokája a nyolcadik helyen áll, megelőzi őt:

  • Károly herceg,
  • Vilmos herceg,
  • Vilmos gyerekei (György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg),
  • Harry herceg,
  • Harry hercegék első gyereke, Archie Harrison.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik