Szórakozás

Molnár Anikónak nem volt beleszólása, hogy kikkel randizik a Nagy Ő-ben, rosszul is érezte magát

LifeTV
LifeTV
A TV2 2021-ben új évaddal készül.

Közel két évtizednyi szünet után, a TV2 leporolja a Nagy Ő című műsorát, amiben idén Tóth Dávid keresi majd a párját. A sportoló reméli, hogy szerencsével jár, annak ellenéri, hogy elődei nem könyvelhették el sikerként a realityt. A 2014-es Nagy Ő, Molnár Anikó kifejezetten rossz érzéssel emlékszik vissza a műsorra.

Kapcsolódó

Bezárva lenni négy és fél hónapon keresztül, annyira nem egy happy történet és 25 olyan fiúval randizni, akit nem én választottam ki, hanem a szerkesztők, az sem. Van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik. Munka nélkül voltam, amikor felkértek rá. Nem volt olyan borzasztó műsor, csak az volt a probléma, hogy számomra nem potenciális versenyzők voltak a műsorban. Azt gondoltam, hogy fontos lenne, hogy részt vegyek a castingon, hogy egy 27 éves nőhöz, – akkor annyi voltam – ne egy 18 éves egyetemista fiút hozzanak, mert nem tudok vele mit kezdeni. És amikor mondják, hogy »valamelyikkel flörtöljél már«, de könyörgöm melyikkel… Itt lett szerintem elrontva a történet

– mondta a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Molnár Anikó, aki nem zárkózik el a tévézéstől, de jelenleg nincs olyan műsor, amiben el tudná képzelni magát.

Olyan műsorba nem mennék el, amihez nincs tehetségem. Mondjuk gasztroversenyre nem mennék el. Tudok főzni, de nincs fantáziám. Olyat nem vállalnék, amit nem tudok. Ha azt mondanák, hogy vezessek egy giga élő műsort, azt mondanám, hogy nem, mert az egy szakma, amit meg kell tanulni. Olyat se vállalnék, ami erőpróba, mert van egy gerincbetegségem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik