Szórakozás

Kidobatta a kukába az egymillió dolláros kaparós sorsjegyet

Nem mindenki kap második esélyt az élettől – a massachusettsi nő kapott.

Lea Rose Fiega március közepén 30 dollárért (8500 forint) vásárolt egy kaparós sorsjegyet egy southwicki üzletben. A springfieldi nő nem nyert – legalábbis akkor úgy tűnt –, ezért odaadta a szelvényt az eladónak, hogy dobja ki.

De a szelvény nem került a szemetesbe, ellenben Abhi Shah, az üzletvezető fia tíz nappal később újra átnézte azt – ekkor vette észre, hogy

a sorsjegyen volt egy felület, amit a vásárló nem kapart le. Shah viszont lekaparta, és akkor derült ki: 1 millió dolláros (284 millió forint) nyeremény volt alatta.

A férfi a MassLive nevű lapnak elmondta: a kisboltot üzemeltető család tagjainak két álmatlan éjszakája volt az eset után, nem tudták, mit tegyenek, még Indiában élő nagyszülőkkel is konzultáltak erről – ők azt javasolták, adják vissza a pénzt.

Mivel a sorsjegyet megvásárló Fiega gyakran járt a boltban, tudták, hogy az övé a szelvény, ezért március 29-én elmentek a munkahelyére, és azt kérték, hogy majd ugorjon be az üzletbe. A nő attól félt, hogy valami baj történt, de ők nyugtatgatták:

Ez jó hír. Meg fogja változtatni az életed.

A kisboltban a hír hallatán a nő elsírta magát. A Shah család pedig azóta már nyugodtan alszik – ráadásul egy tízezer dolláros (2,8 millió forint) bónuszt is kapnak a massachusettsi szerencsejáték-cégtől a nyertes szelvény értékesítése miatt.

 

Kapcsolódó
Elveszítette az állását és az apját, aztán jött a karácsonyi csoda
Néhány nappal az ünnepek előtt egy vagyont nyert az észak-karolinai férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik