Szórakozás

Ellopták a világ legnagyobb nyulát

Annette Edwards Annie Bear / Youtube
Annette Edwards Annie Bear / Youtube
Gazdája, Anglia legidősebb glammodellje több, mint 400 ezer forintnyi nyomravezetői díjat ajánlott fel a Guiness rekorder állatért.

A 69 éves Annette Edwards annyira szereti a nyulakat, hogy gyűjti is őket a Worcestershire-i Stoultonban található otthonában. Legméretesebb kedvencét, a Guiness Rekordok Könyve által a világ legnagyobb élő nyúlként számontartott 129 centiméter hosszú Dariust a rendőrség értesülései szerint szombat éjjel ellopták a nő kertjéből – írja a Sky News.

Annette Edwards – aki a Youtube-ra feltöltött videói alapján egykor a Nivea reklámarca volt, később pedig 18 ezer fontot (vagyis nagyjából 7,5 millió forintot) költött plasztikai műtétekre, mert úgy szeretett volna kinézni, mint Jessica Rabbit, a főszereplő felesége a Roger Nyúl a pácban című filmből – nagyon szomorú Darius eltűnése miatt. Twitter-bejegyzése szerint az állat már túl öreg a szaporításhoz. A posztban arra kérte az állat elrablóit, hogy vigyék vissza neki. Ezen kívül 1000 fontos (nagyjábol 412 ezer forintnak megfelelő) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki megtalálja kedvencét.

A rendőrség is arra kérte az embereket, hogy ha bárkinek bármilyen információja van az eltűnt nyúlról, az jelentkezzen náluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik