Szórakozás

A Marilyn Mansont megvádoló Charlyne Yi szexuális ragadozónak nevezte James Francót

Matt Carr/Getty Images/Michael Loccisano/Getty Images
Matt Carr/Getty Images/Michael Loccisano/Getty Images
Állítása szerint több gyereknek és nőnek PTSD-je van Franco miatt.

Charlyne Yi-t főként a Doktor House című sorozatból lehet ismerni, nemrég arról beszélt, hogy Marilyn Manson több nőt is zaklatott, mikor a sorozat forgatására ellátogatott.

Régen történt, még a House utolsó évadán dolgoztunk. Eljött a forgatásra, mert nagy rajongója volt a sorozatnak, és szinte minden nőt zaklatott. Azt kérdezgette tőlünk, lenne-e kedvünk leszbikus szexre előtte, akár dildóval is, engem pedig kínai ipsének nevezett.

Kapcsolódó
Élve elégetés, fejek szétverése kalapáccsal – egyre súlyosabb vádak érik Marilyn Mansont
Az énekes állítólag több nőt szexuálisan, mentálisan és fizikailag is bántalmazott.

Yi most Hollywood másik emblematikus arcáról, James Francóról írt Instagram-sztorijaiban, akivel a Katasztrófaművész című filmben szerepelt együtt. Mint azt a színésznő mondta, ekkortájt jöttek ki a szexuális zaklatási vádak Francóval kapcsolatban, emiatt ki akart lépni a produkcióból. De Seth Rogen és Franco nagyobb szerepet ajánlottak neki, szerinte megvesztegetés gyanánt.

Szerződése miatt maradnia kellett a filmben.

Zokogtam és azt mondtam nekik, ez pont az ellenkezője annak, amit szeretnék, mivel nem érzem magam biztonságban egy kibaszott szexuális ragadozó társaságában. Azt mondták, Franco csak volt ragadozó, ez az előző évek kérdése, mára már megváltozott. Azon a héten megint hallottam, hogy egy nőt zaklatott.

Yi szerint Seth Rogen és a többi producer, akik engedik Francónak ezt a fajta viselkedést, ugyanolyan cinkosak, mint maga a színész. Emellett burkoltan arra célzott, hogy Franco gyerekeket is zaklathatott.

A fehér férfiak azt mondják, nem az ő felelősségük Francót kérdőre vonni vagy Seth Rogent például, aki asszisztál ehhez. Akkor kinek a felelőssége? A nőknek és gyerekeknek, akiknek PTSD-jük van Francótól? Vagy a jövőbeli célpontjaié?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Charlyne Yi (@charlyne_yi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik