Szórakozás

Videó: rajtakapta a barátját, ahogy éppen megcsalná

Csőbe húzta a férfit, ráadásul az apját is ráküldte.

Még nem voltak két éve együtt, de az elmúlt hónapokban már nagyon nem volt jó a kapcsolata Jade Hiknek a barátjával, olyannyira, hogy a férfi a kanapéjukon aludt egy ideje, alig szóltak egymáshoz – mesélte el az összes lehetséges közösségi oldalán, így a TikTokján is.

Nagyjából ez volt az az időszak, amikor Hik észrevette – az ő nevén volt a telefon –, hogy a férfi naponta többször is felhív egy számot. Mint később kiderítette Hik, a barát az exét hívogatta. De nem mondta el neki, hogy tudja, hogy a volt barátnővel beszélget, mert nem tudta, hogyan hozza fel ebben az elmérgesedett helyzetben.

Aztán kitalálta pár héttel később, hogy csapdát állít a férfinek. Egy barátnőjével, pontosabban egy barátnőjének a barátjával, Hayley-vel – akivel egyébként soha nem találkozott korábban –, működött együtt, aki ráírt a férfire, beszélgettek, flörtöltek, majd a férfi kivett egy hotelszobát, hogy ott találkozzanak.

Miután a férfi az ismeretlen lánnyal lebeszélte a randit, pénzt kért kölcsön Hiktől „Xbox-játékra”, de nemet mondott, mire a férfi a lány szüleitől kért végül kölcsön. A srác aztán össze-vissza hazudozott Hiknek, mit fog csinálni azon az éjjelen, mikorra a találkája meg van beszélve.

Végül a férfi a kivette a szobát, mikor Hayley-nek megírta a szobaszámot. De nem a barátnő jelent meg a szobánál, hanem Hik. És az édesapja.

Helló, én vagyok Hayley

– mondta az ajtót nyitó férfinek az apa. „Én meg a volt barátnőd”, tette hozzá Hik, aki szinte meg sem szólalt, csak az apa, aki nagyon nyugodt hangon elmondta, hogy soha többé nem mehet el a lányához.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik