Szórakozás

Bódi Sylvi elmagyarázta, miért van a mínuszok ellenére atlétában új posztja fotóján

Felvilágosította az értetlenkedőket.

Bódi Sylvi két síelős kép között mostanában kerti képeket posztolt magáról, amin vagy bikinit, vagy kevés ruhát visel. A kommentelők közül azonban sokan nem értették, hogy nála hogyan lehet ilyen jó idő.

Kapcsolódó
Bódi Sylvi aranykalászos gazda lett
Megkapta a bizonyítványát.

Több hozzászólásnál is látom az értetlenkedést, hogy hogy van nálam ilyen jó idő… 🙄😂🙈 Aki követi a kertészkedős posztjaimat és elolvassa a szöveget is, az tudja, hogy ez a sorozat egy utólagos képes beszámoló és tapasztalat megosztás a tavalyi évről. Hogy miért nem tavaly posztoltam őket? Azért mert reggeltől estig a kertben dolgoztam. 😊 A veteményes kialakításán fáradoztam és mellette van még itt egy nagyobb terület, ahol pázsit, rengeteg növény, fa, plusz egy nagyobb kerti tó is van, amik szintén igénylik a gondozást…

– kezdte legutóbbi posztjában Bódi Sylvi.

Az utólagos tudósítás másik oka pedig az, hogy szerettem volna a saját bőrömön kísérletezni, megtapasztalni dolgokat és nem úgy mondani a nagy okosságokat, hogy én magam ki sem próbáltam még… Ki akartam deríteni, hogy mennyire működnek az általam elképzelt növénytársítások, a talajtakarásos módszer, komposzt gyártása stb. Ez a kép sem ma készült, nálunk is mínusz volt éjszaka és a füge sem bontotta még ki a leveleit… ☝🏼😂 Itt éppen tavaly nyár van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik