Szórakozás

PageSix: Otthonszülést tervez Meghan Markle

BEN STANSALL / POOL / AFP
BEN STANSALL / POOL / AFP
Apránként derülnek ki a részletek Meghan Markle második terhességével kapcsolatban.

Harry herceg feleségéről, Meghan hercegnéről kedden derült ki, hogy kaliforniai otthonukban, a Montecitóban található birtokukon szeretné második gyerekét megszülni – írja az Index a PageSixre hivatkozva.  A nagy visszhangot kiváltó, Oprah Winfrey-nek adott interjújuk óta tudni lehet, hogy a vizsgálatok alapján a gyerek lány lesz, akit egyébként nyárra várnak.

Bár a PageSix egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva közölte a hercegné szüléssel kapcsolatos terveit, a gyakran exkluzív híreket közlő lap nem szokott tévedni, ezért megbízhatónak tekinthetőek az értesüléseik. A cikkből az is kiderült, hogy ha valami közbejönne, és nem a hercegné elképzeléseinek megfelelően alakulnának a dolgok, akkor az otthonuk közelében található, az Egyesült Államok egyik legjobb kórházának számító Santa Barbara-i Cottage Hospitalba vinnék be szülni.

A lapnak a hercegné szülés utáni terveiről is vannak információi. Meghan Markle úgy tervezi, a szülést követően egy ideig felhagy a munkáival. Amikor első gyermekével, Archie-val volt terhes, hasonlóan nyilatkozott, de a fiú születése után szinte azonnal felbukkant különböző jótékonysági rendezvényeken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik