Szórakozás

Kendall Jennert távoltartási végzéssel védik egy férfitől, aki meg akarta ölni

Miguel MEDINA / AFP
Miguel MEDINA / AFP
A modellt eddig is a nap 24 órájában őrizték, de azóta még jobban figyelnek rá a testőrei.

A 24 éves Malik Bowker azért utazta át Amerikát, mert meg akarta ölni Kendall Jennert. Legalábbis a TMZ értesülései szerint a hatóságok ezt az információt közölték a modellel csütörtökön, aki ezután hétfőn távoltartási végzést kért a férfi ellen a bíróságtól.

A TMZ birtokába jutott rendőrségi dokumentumban az áll, hogy a támadásra készülő férfit ideiglenes pszichiátriai kezelés alá helyezték egy helyi kórházban, de arra figyelmeztették Kendall Jennert, hogy hamarosan kiengedik.

A modell azt állítja: sosem találkozott Malik Bowkerrel, de a fenyegetéseitől erős szorongása van, és attól retteg, hogy a férfi majd megpróbálja megkeresni és megölni őt, amikor kiengedik a kórházból. A bíróság Jenner kérésére megadta a távoltartási végzést, ezért a férfi nem mehet száz méternél közelebb hozzá.

Kendall Jenner félelmei teljesen érthetőek annak fényében, hogy a TMZ később arról írt – ismét rendőrségi forrásokra hivatkozva –, hogy kedden letartóztattak egy másik 27 éves férfit a modell házánál, aki meztelenül tervezett fürdeni Jenner medencéjében. A férfi összesen hat órán át volt őrizetben a rendőrség koronavírussal kapcsolatos szabályai miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik