Szórakozás

David Guetta Dubajban kapta meg a vakcinát, ami szerinte „a világ legjobb helye”

Juan Naharro Gimenez/Getty Images
Juan Naharro Gimenez/Getty Images
Valódi élet van ott, mondja a DJ.

A euronews számolt be arról, hogy David Guetta is megkapta a koronavírus elleni vakcinát, méghozzá Dubajban, miután egy ideje már ott él.

Jelenleg ez a világ legjobb helye, még mindig valódi élet van itt. A legbiztonságosabb hely, amelyet valaha láttam! És most a Covidra gondolok, jól csináltak mindent és remélem, ez a továbbiakban is így marad. De eddig sikerült fenntartani egy élhető és egyben biztonságos szociális életet. Ez nagyon jó egyensúly!

Az oltáson kívül nem is lát más lehetőséget a DJ:

Nem látok más lehetőséget. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Dubajban vagyok és itt megkaphatom. Be is adattam. Ez egy személyes döntés volt. Nem próbálom rákényszeríteni senkire, de egyszerűen nem látok más utat a világ számára. Mi mást tehetnénk? Különben örökre ebben az állapotban maradunk, a gazdaság meghal, és a világ tönkremegy. Azonkívül Franciaországban születtem, a forradalom országában, ahol a kezdetek óta sziklaszilárd volt a résistance, az ellenállás. És azt látom, hogy egyre több ember akarja beoltatni magát, ami szerintem nagyon jó hír.

Guettáról legutóbb akkor írtunk, mikor félmeztelen képet posztolt magáról, a kommentelők pedig nem akarták elhinni, hogy így kigyúrta magát a DJ:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik