Szórakozás

Madonna nem volt hajlandó David Guettával dolgozni, miután megtudta, mi a csillagjegye

Úgy tűnik, a Skorpiókkal nem volt túl jó tapasztalata.

David Guetta éppen Budapesten van, mivel ő vezeti az MTV EMA gálát Palvin Barbarával együtt. Guetta a Fókusznak interjút adott, amiben elmesélte, hogy miért hiúsult meg a Madonnával való zenélés. Mikor már majdnem mindennel készen voltak, kiderült, hogy ebből még sem lesz közös munka.

Nagyon boldog voltam, hiszen gyerekkorom egyik legnagyobb sztárja volt, sokat jelentett ez nekem. A beszélgetés vége felé, miután már mindenben megállapodtunk, megkérdezte, hogy mi a csillagjegyem. Rávágtam, hogy Skorpió. Erre elképedt és azt mondta »Ó, sajnos akkor nem dolgozhatunk együtt. Nagyon örültem David, szia«

— mondja, majd azzal folytatja, lesokkolta, hogy Madonna képes volt ezen fennakadni.

Ott álltam, hogy ez egy bocsánatkérés, mert nem akart velem dolgozni vagy tényleg ennyire hisz ebben és nem akar egy Skorpióval együtt dolgozni? Ez azért elég humoros egy ilyen sikeres profi énekestől.

Megnéztük, és Madonna két exférje közül egyikük sem Skorpió. Sean Penn Oroszlán, ahogy Madonna is, Guy Ritchie pedig Szűz. Az interjúban ennek ellenére még szóba jött, hogy a koronavírus miatt Guetta munkái is megfogyatkoztak, de nem bánta, mert a kényszerpihenő mellett volt ideje új zenéken dolgozni.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik