Szórakozás

Harry herceg apjával és bátyjával is beszélt az interjú után, de a közös nevezőt még keresik

Adrian DENNIS / AFP
Adrian DENNIS / AFP
Bár a királyi család privát keretek között rendezné a konfliktust, Meghan Markle-t még nem keresték az interjú óta.

Harry herceg már apjával, Károly herceggel és testvérével, Vilmos herceggel is beszélt telefonon, miután a hónap elején feleségével, Meghan Markle-lel interjút adtak Oprah Winfrey-nek. Erről Gayle King tévés műsorvezető beszélt a CBS This Morning című reggeli műsorban, akinek Harry számolt be a dologról – írja a TMZ.

A herceg azt mondta neki, sokáig beszélgettek telefonon a családtagjaival, de nem sikerült közelebb jutniuk egymáshoz.

A herceg szerint az is furcsa, hogy feleségét, Meghant azóta sem keresték. Pedig a Buckingham-palota közleménye szerint az udvar komolyan veszi az interjúban felvetett problémákat, amiket ők privát keretek között szeretnének kezelni. Ehhez az első lépés a hercegné megkeresése lenne.

Az interjúban Meghan arról beszélt, mennyire egyedül érezte magát a brit királyi család tagjaként, és amikor öngyilkos gondolatai miatt segítséget kért, akkor sem vették komolyan. Emellett arról számolt be, hogy az uralkodói család tagjaként a rasszizmussal is szembe kellett néznie, egy meg nem nevezett családtag például Archie bőrszínét firtatta Harry-nek, amikor Meghan még terhes volt a gyerekkel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik