Szórakozás

Gáspár Zsolti gyújtotta fel a Győzike háza mögötti nádast

LifeTV
LifeTV
Gyerekei allergiásak a nádra, rajtuk akart segíteni a tűzgyújtással.

Hétfőn arra ért haza Gáspár Győző családja, hogy ég a házuk mögötti nádas. Szerencsére a tűzoltók tíz perccel a segélyhívás után megérkeztek, és eloltották a tüzet, mielőtt a lángok tovább terjedtek volna – közölte a Blikk.

A lap elérte Gáspár Beát, aki még az otthoni biztonsági kamerájuk felvételét is megosztotta annak bizonyításaképpen, hogy egy közeli – meg nem nevezett – hozzátartozójuk felelős a tűzért. A felvételeken – amiken a rokon lánya is felismerte a saját édesapját – az látszik, ahogy valaki újságokkal a kezében elmegy a ház előtt a nádas irányába, majd ugyanez az ember pár perccel később üres kézzel sétál vissszafelé.

Aki Bea asszony leírása alapján Győző testvérére, Gáspár Zsoltira tippelt volna, annak jók a megérzései. A Bors azt írja, Zsoltot reggel felhívták Sebestyén Balázsék, aki a Rádió 1 műsorában beismerte a nádas felgyújtását. Állítása szerint a gyerekei allergiásak a nádra, aminek a pollenjeit rendszeresen az ő kertjük felé fújja a szél, ezért gyújtotta a tüzet.

Zsolt – akit a hónap elején beoltottak koronavírus ellen, pár nappal később mégis intenzívre került – azt is elmondta, hogy a terület az ő tulajdona, ezért nem érzi úgy, hogy bárkinek szólnia kellett volna előzetesen a dologról. Véleménye szerint sógornője csak elefántot csinál a bolhából, hogy körbehaknizhassa a médiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik